MARMARIS LEERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1525 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Marmaris Leerdam. Meer weten? Ontdek meer

19 feb 2024 om 22:03 Op tijd bezorgd en warm. Helaas 4x knoflooksaus en geen sambal, maar daar is overheen te komen. Lekker broodje (shoarma), ben wel blij dat ik gevraagd heb dat separaat mee te geven. Goede prijs/kwaliteit/snelheid -verhouding.
19 feb 2024 om 11:36 Snel en vakkundig
18 feb 2024 om 8:04 Bij bestelling werd aangegeven dat de levertijd tussen 25-50 minuten zou liggen. Het werd 1,5 uur. Na 1 uur kregen we de melding dat bestelling onderweg was, met de fiets max 9 minuten, met al ander vervoer 5, het duurde 30 minuten.
17 feb 2024 om 20:20 18 uur besteld en om 20 uur nog niks
11 feb 2024 om 20:22 Eten buiten op de bank gezet terwijl we thuis waren eten was ijs koud terug gebracht maar kregen geen geld terug. Waardeloze service kom hier nooit meer
10 feb 2024 om 0:11 Verrassend goed! Alles was nog heel erg warm, verse uien. Misschien iets meer sla, maar geen must.
9 feb 2024 om 22:00 Heerlijke mixed grill is eigenlijk altijd een aanrader met rijst en frites, altijd vriendelijke bezorging
4 feb 2024 om 20:43 Friet was slap, had 2 tellen het vet gezien dus niet te eten zonde vd friet. De kipshoarma was wel erg lekker
29 jan 2024 om 18:57 Het eten was lekker en voldoende, alleen niet erg warm. Weet niet of het ligt aan Marmaris of de bezorger.
14 jan 2024 om 23:11 Eten was perfect. Werd 40.mimuten.te vroeg bezorgd
6 jan 2024 om 1:39 Snelle bezorging. Heerlijke döner zeker een aanrader
2 jan 2024 om 16:18 Snel bezorgd vokgens afspraak, lekker en goede portie grootte. De schotels kan ik van harte aanbevelen!